Inici Actualitat A les 6 de la tarda la participació registra un 66% de...

A les 6 de la tarda la participació registra un 66% de votants a Taradell

0
COMPARTIR

A les 6 de la tarda la participació a Taradell es situa en el 66%, és a dir, 8 punts més que el 2010.  Fa 2 anys el percentatge era del 58,1% a aquesta mateixa hora.

A Osona la participació es situa en el 63,65%, tercera comarca que registra una participació més elevada. A més, a les 6 de la tarda Taradell era el poble d’entre els municipis grans de la comarca amb major participació, superant els registres de Vic, Manlleu, Torelló, Centelles, Tona i Roda de Ter.

La jornada electoral a Taradell està transcorrent amb total normalitat des de l’obertura del col·legi electoral a les 9 del matí. Al migdia, cap a la una, ha estat l’hora de màxima afluència de votants, tot i que durant tot el dia la presència de votants ha estat constant.

A les 7 de la tarda us tornarem a informar de les dades de participació.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments