Inici Actualitat A la una del migdia la participació s’enfilava fins al 32,9% i...

A la una del migdia la participació s’enfilava fins al 32,9% i continua a l’alça

0
COMPARTIR

A la una del migdia la participació a Taradell ja s’enfilava a un 32,87%, un 5,7% més que en les eleccions de fa 2 anys (27,1%) . En total, havien votat 1.527 taradellencs i taradellenques. La jornada està sent multitudinària, ja que a 2/4 de 12 del matí ja es registrava quasi un 5% més de participació respecte a les eleccions del 201o. Llavors la participació era del 17,5%.

Al migdia és quan s’ha concentrat la màxima afluència de participació. De fet, ho han fet l’alcalde de Taradell, Lluís Verdaguer, que ha exercit el seu dret a vot a 2/4 de 2 del migdia. Una mica abans, cap a la una, ho ha fet el portaveu del Govern català, Quico Homs. També cap a la una del migdia ha votat el portaveu del grup ERC a l’Ajuntament de Taradell, Jordi Freixas.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments