Inici Actualitat La U.D. Taradell s’endú el derbi davant de l’OAR Vic

La U.D. Taradell s’endú el derbi davant de l’OAR Vic

0
COMPARTIR

La Unió Deportiva Taradell va aconseguir la victòria aquest dissabte a la Roureda en el derbi davant de l’OAR Vic. Els taradellencs van guanyar per 2 a 1 amb un segon temps on van ser superiors als vigatans.

A la primera meitat hi va haver molta igualtat. El primer equip en tenir una oportunitat va ser l’OAR en un xut de falta des de la frontal que Nil va rebutjar. Va ser l’ocasió més clara pels vigatans en els primers 45 minuts. Poc després el Taradell va rondar el gol en un xut de Fredi que va sortir molt elevat.

El joc era parell al mig del camp i els dos equips, a banda d’algun xut llunyà, disposaven de poques ocasions de gol. L’equilibri es va trencar just abans del descans. En una falta lateral, la pilota va caure morta a l’interior de l’àrea i Muntal va engaltar-la per fer l’1 a 0.

A la represa, superioritat taradellenca. En els primers minuts només es jugava en camp de l’OAR i així al minut 10 Fredi rebia una passada de Canó i amb un xut ras i col·locat feia el 2 a 0. A partir d’aquí van venir el millors minuts dels taradellencs que combinaven al mig del camp i tenien la possessió de la pilota. L’OAR només va incomodar en una ocasió per l’esquerra on Nil va enviar la pilota a córner.

Tot i que semblava que el partit estava controlat, sobretot després que Canó tingués el 3 a 0 en una ocasió on va xutar massa creuat, l’OAR Vic va escurçar diferències a falta de 12 minuts mitjançant Gabri. Aquest gol va posar incertesa i emoció al matx. Més pel marcador igualat que per ocasions visitants, ja que fins al final pràcticament no hi va haver oportunitats.

U.D. Taradell: Nil, Joan, Raul, Pujol, Erra (Dot), Cesc Pla, Pau (Font), Canó (Subirachs), Torrents (Carrillo), Fredi i Muntal (Edu Morató).

Gol de Muntal (1-0):

Gol de Fredi (2-0):

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments