Inici Actualitat Taradell.com farà un seguiment de les eleccions catalanes al municipi de Taradell

Taradell.com farà un seguiment de les eleccions catalanes al municipi de Taradell

0
COMPARTIR

Aquest diumenge es celebren les eleccions al Parlament de Catalunya 2012 i 4.682 taradellencs i taradellencs, majors d’edat, estan cridats a anar a votar.

Amb la voluntat d’aportar la màxima informació i disposar ràpidament dels resultats electorals dels comicis d’aquest diumenge 25 de Novembre, TaradellPuntCom farà un seguiment exhaustiu de la jornada. Així, durant tot el diumenge des de primera hora del matí us informarem de com transcorren les eleccions des de l’obertura dels col·legis electorals fins al seu tancament.

Com ja hem fet en altres cites electorals, també us anirem informant al llarg del dia de les dades de participació a Taradell. I a última hora del diumenge publicarem els resultats oficials que s’hagin produït al nostre municipi.

Podeu seguir totes les informacions a través d’aquesta web, al twitter de @taradell o a la pàgina del facebook (www.facebook.com/taradellbloc). Juntament amb Ràdio Taradell també proposem el hashtag #Taradell25N per tots els usuaris de twitter de Taradell i que facin tuits referents a les eleccions. Habilitarem un complement de twitter a la web amb la informació relativa a aquest hashtag (#Taradell25N).

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments