Inici Actualitat Guixot de 8 recupera la fàbrica de Can Benguerel com a espai...

Guixot de 8 recupera la fàbrica de Can Benguerel com a espai pels seus jocs reciclats

0
COMPARTIR

Guixot de 8 obrirà les portes a l’antiga fàbrica de Can Benguerel aquest diumenge. Aquesta empresa, nascuda a Tona, ha traslladat la seva activitat a la fàbrica taradellenca i ensenyarà les noves instal·lacions a tothom qui ho vulgui.

La fàbrica, ubicada al carrer Mossèn Cinto Verdaguer, disposa de 3.300 metres quadrats i un pati gran a l’entorn que Guixot de 8 ha recuperat per donar-li una nova vida. Curiosament, l’empresa Guixot de 8 està especialitzada en recuperar ferralla i donar-li vida a través dels jocs. I ara fa el mateix, però amb una fàbrica.

Can Benguerel es converteix en un espai visitable amb la imaginació com a tema i amb el joc com a excusa, organitzat com si fos un poble. L’objectiu de la jornada de portes obertes és donar a conèixer l’activitat i el nou espai. El trasllat es fa per motius d’espai, ja que les dues naus que tenien a Tona han quedat petites.

La jornada de portes obertes començarà el dissabte dia 24 a  2/4 de 4 de la tarda i continuarà el diumenge al matí. La sessió del dissabte estarà adreçada especialment a mestres i professionals de l’educació i l’espectacle, mentre que el diumenge obrirà les portes pel públic en general.

El diumenge hi haurà dos torns de visita guiada, un a 2/4 de 12 i l’altra a 2/4 d’1. Com que l’aforament del teatre és limitat es pot reservar plaça per la sessió que us vulgui enviant un correu electrònic a info@guixotde8.com , deixant un nom i la quantitat de persones que sereu.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments