Inici Actualitat L’Associació de Gent Gran de Taradell participa en una jornada de treball...

L’Associació de Gent Gran de Taradell participa en una jornada de treball de La Mancomunitat La Plana

0
COMPARTIR

Les associacions de gent gran d’Aiguafreda, dels Hostalets de Balenyà, de Santa Eulàlia de Riuprimer, de Sant Miquel de  Balenyà-Seva ,de Taradell i de Tona, es van reunir el passat aquest dilluns, 19 de novembre, a la seu de la Mancomunitat La Plana amb l’objectiu de compartir experiències entre les diverses entitats de gent gran.

Un total de 21 persones grans, que encapçalen les juntes del diferents casals i associacions, van reflexionar sobre els espais de què disposen, de les activitats que organitzen, dels horaris, de la participació o dels documents de registre que s’utilitzen, entre altres temes.

Al mateix temps, es va escollir a Pere Sanyé, de Tona, com la persona que representarà la gent gran en el Consell de Participació de Polítiques Socials de la Mancomunitat La Plana, que es constituirà el proper 12 de desembre.

Aquesta jornada de treball, impulsada pel programa de dinamització de gent gran de la Mancomunitat La Plana i amb el suport tècnic de la Diputació de Barcelona, ha rebut valoracions molt positives per part dels participants, els quals van demanar que aquests espais de treball conjunt tinguin continuïtat.

Al llarg del matí es va comptar amb la presència de Lluís Verdaguer, president de la Mancomunitat, i de Ferran Teixidó Vicepresident de la mateixa i responsable polític de l’Àrea de Serveis Socials i Ciutadania.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments