Inici Actualitat La U.D. Taradell perd injustament al camp del Manresa

La U.D. Taradell perd injustament al camp del Manresa

0
COMPARTIR

Derrota de la Unió Deportiva Taradell aquest diumenge al matí al camp del Manresa. Els taradellencs han perdut per 2 a 1, però han merescut major recompensa, sobretot, després d’una segona part on han estat superiors.

El partit ha començat malament pels taradellencs, ja que al minut 5 a la sortida d’un córner arribava el gol local. Tot i el desavantatge en el marcador, a mesura que passaven els minuts, el Taradell ha anat igualant el joc. Durant la primera meitat els taradellencs han buscat el gol en internades per les bandes, però no han gaudit d’ocasions clares. El Manresa tampoc. Només ha vist com a falta de 10 minuts s’anulava un gol per falta prèvia.

A la represa, domini absolut del Taradell. Als 6 minuts Fredi ha tingut l’empat. En una centrada per la dreta, el davanter taradellenc ha rebut a l’interior de l’àrea i el seu xut ras l’ha parat el porter. Tot seguit, nova centrada per la dreta que a punt està de remtar el mateix jugador. I tanta insistència ha tingut la recompensa al minut 17 en un contraatac liderat per Canó, aquest ha cedit a Torrents que des de l’esquerra ha superat el porter local.

En els següents minuts ha continuat la dinàmica. Fredi i Torrents protagonitzaven les ocasions de gol i el Taradell continuava donant sensació de molt perill. Però a falta d’11 minuts en una pilota llarga del porter, una indecisió defensiva a l’hora de rebutjar i un xut fallit han deixat un davanter del Manresa sol davant de Nil i l’ha superat per la dreta.

Gerro d’aigua freda per a un Taradell que afrontava el partit amb pocs jugadors i que ja  no ha pogut reaccionar després del gran esforç físic.

U.D. Taradell: Nil, Joan, Raul, Font, Dot, Molas, Cesc Pla, Canó, Torrents (Erra), Fredi i Pau.

Gol de Torrents (empat a 1):

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments