Inici Actualitat El C.P. Taradell perd a la pista del Mataró

El C.P. Taradell perd a la pista del Mataró

0
COMPARTIR

El Club Patí Taradell no va poder puntuar aquest dissabte al vespre a la pista de l’Hoquei Club Mataró. El conjunt taradellenc va caure derrotat per 3 gols a 1.

A la primera meitat els mataronins van portar el pes del partit i, sobretot, el protagonisme ofensiu. Així, els locals van aprofitar el desconcert taradellenc per marcar dos gols i marxar amb un 2 a 0 al descans.

A la segona meitat, el Taradell va reaccionar. Amb un major ordre i més concentració, van aconseguir retallar diferències, tot i que aquest va arribar quan els locals ja dominaven per 3 a 0. El Taradell va tornar a evidenciar falta d’encert, ja que va desaprofitar diversos llançaments de falta directa.

Un cop més, el porter Albert Dalmau va fer un gran partit amb molt encert sota la porteria i parant un penal i una falta directa. Aquest pròxim dissabte els taradellencs reben un rival directe, el Raspeig.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments