Inici Actualitat Quico Homs (CiU) diu a Taradell que “ho hem intentat tot i...

Quico Homs (CiU) diu a Taradell que “ho hem intentat tot i ara hem d’agafar un camí propi”

0
COMPARTIR

L’acte electoral de CiU a Taradell va reunir unes 170 persones dissabte a la tarda al centre cultural Costa i Font. El taradellenc i portaveu del Govern, Quico Homs, va centrar el protagonisme en un acte on també va intervenir l’alcalde de Taradell, Lluís Verdaguer. Entre el nombrós públic també hi havia el director general de Joventut, Toni Reig, i l’alcalde de Tavèrnoles, Carles Banús, i l’alcaldessa de Santa Eugènia de Berga, Anna Franquesa.

Quico Homs va negar rotundament les acusacions del diari El Mundo dient que “és una operació de l’Estat espanyol en contra d’un projecte” i va analitzar la situació que ha portat a les eleccions del 25 de Novembre. Homs va afirmar que “t0ts ho hem intentat tot i estem on som i aquest on som és un desastre” i va afegir que “només hem demanat que ens respectessin i la torna sempre ha estat que no”. I va ser categòric: “Això s’ha acabat i hem d’agafar un camí propi”.

Homs també va destacar la il·lusió i convicció que respira el poble català i va assegurar que en els pròxims 2 o 3 anys s’organitzarà un referèndum i “ja us avanço que plantejarem un estat propi dins la Unió Europea”.

El dirigent de CiU va reconèixer que hi pot haver molts interrogants respecte al procés i que “el dia 26 serà igual de dur que avui, però el dolor es nota menys si hi veus una sortida”. Finalment, va explicar que el procés s’ha de fer “democràticament”, “amb grans majories”, amb “respecte amb els qui no ho veuen com nosaltres” i “dins el marc de la Unió Europea”.

A l’acte l’alcalde de Taradell, Lluís Verdaguer, va destacar el discurs d’Artur Mas en el míting de divendres a Vic, elogiant que “és un home valent perquè s’ha penjat la motxilla més gran que es pot posar”.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments