Inici Actualitat Cap de setmana d’actes electorals a Taradell

Cap de setmana d’actes electorals a Taradell

1
COMPARTIR

La campanya electoral per les eleccions catalanes del pròxim 25 de Novembre també es farà sentir a Taradell, tot i que amb poca intensitat. En principi, només hi ha previstos dos actes públics. Un d’ERC i un altre de CiU. Solidaritat per la Independència farà actes per diferents municipis d’Osona, però no a Taradell.

L’acte electoral d’ERC comptarà amb l’actual Secretària General i candidata número 2 a les llistes, Marta Rovira. L’acte serà aquest divendres al vespre al centre cultural Costa i Font a les 9 del vespre i servirà per explicar el Full de ruta d’ERC per a la construcció d’un estat independent.

Mentrestant, CiU tindrà com a protagonista el taradellenc i Secretari General de la Presidència en funcios i portaveu del Govern, Francesc Homs. Serà en un acte dissabte a 2/4 de 7 de la tarda al centre cultural Costa i Font.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

1 Comment
més nou
més antic més votat
Inline Feedbacks
View all comments
joaquim
joaquim
15 novembre 2012 20:06

Solidaritat ja va fer una acte en precampanya, la botifarrada a la hispanidad que va aplegar unes 500 persones a Can Costa.