Inici Actualitat S’habilitarà una parada de bus a la rotonda del Vivet

S’habilitarà una parada de bus a la rotonda del Vivet

0
COMPARTIR

L’Ajuntament de Taradell té previst habilitar una nova parada del bus que fa la ruta Taradell-Vic a la rotonda del polígon El Vivet. Concretament, al final de la paret del Tint a la zona on s’enllaça amb la variant. Aquesta mesura es fa per solucionar el canvi de trajecte que havia patit la ruta arran de les obres d’urbanització del nucli antic i que van modificar la circulació.

Així, tots els usuaris que agafaven el bus a la marquesina de la T quan aquest anava cap a Vic s’han trobat en els últims mesos que el bus no parava perquè havia canviat el trajecte i passava per la variant. Ara aquests usuaris s’hauran de desplaçar uns metres, però el bus els recollirà a la nova parada. Segons l’alcalde, Lluís Verdaguer, “ens sembla el lloc més adequat i no és una solució traumàtica”.

La problemàtica no es produeix quan el bus torna de Vic, perquè llavors sí que para a la rotonda de la T. El motiu que no ho faci marxant cap a Vic (modificant el trajecte) és que la Generalitat de Catalunya fixa les tarifes del transport públic en funció dels metres recorreguts i la distància de més que hauria de fer el bus Taradell-Vic obligaria a augmentar el preu del trajecte a tots els usuaris.

La setmana passada representants de l’Ajuntament i d’Autocars Prat, empresa que presta el servei Taradell-Vic, van estudiar la viabilitat de la parada, que ha d’estar instal·lada abans de finals d’any.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments