Inici Actualitat Derrota del CP Taradell davant del Vilafranca en el segon partit en...

Derrota del CP Taradell davant del Vilafranca en el segon partit en el mateix cap de setmana

0
COMPARTIR

Després de l’empat a 1 d’aquest dissabte al municipal del Pujoló, l’equip de Primera Divisió estatal del Club Patí Taradell va disputar aquest diumenge al migdia el segon partit consecutiu. El motiu és que el partit contra el Cerdeda de dissabte havia estat ajornat en el seu moment perquè els gallecs disputessin en un mateix cap de setmana dos partits a Catalunya i aprofitessin el viatge.

Davant del Vilafranca els taradellencs van perdre per 0 a 1 en un matx amb més ocasions visitants. El Taradell, però, va fregar l’empat a la part final del partit. En els primers 25 minuts el Vilafranca va rondar més la porteria d’Albert Dalmau, tot i que el Taradell va tenir la primera ocasió claríssima amb un xut d’Eudald Bové al travesser. Poc després el Vilafranca desaprofitava un penal llançat per Jordi Esteve i aturat per Albert Dalmau, que va tenir una gran actuació durant el partit.

Més tard, Dalmau salvava amb el casc una nova oportunitat claríssima, i feia dues parades consecutives al minut 15. Cinc minuts més tard, Masoliver recuperava la pilota i el seu contraatac era parat pel porter Bargalló. Tot seguit, Guimerà pel Taradell perdonava després d’un 2 contra 1 amb Marc Nuri.

I a un minut i mig pel descans arribava el gol visitant. Gran acció de Velázquez que sortint de darrera la porteria cedia la pilota a Sito perquè superés el porter taradellenc.

Al segon temps el Taradell va portar el pes del partit, però ha gaudit de poques ocasions. Al minut 11 Xevi Caldú desaprofitava una falta  directa. De nou, parava Dalmau amb el casc, minuts després. A 5 minuts pel final Bargalló va parar un gran xut de Masoliver. I dos minuts més tard, era Esteve qui fallava un penal pel Vilafranca i un minut i mig després Dalmau aturava un altre penal a Sebas.

A 32 segons per la conclusió Masoliver va tenir l’empat en una falta directa, però el seu intent de regateig va acabar amb un xut fora de la porteria. Tot seguit, Masoliver va enviar la pilota al travesser. No hi ha hagut temps per més, tot i que a l’últim segon s’ha reclamat penal a favor dels taradellencs per aixecar massa l’estic. Els àrbitres van dit que era fora de temps.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments