Inici Actualitat El C.P. Taradell aconsegueix el primer punt a Primera Divisió estatal

El C.P. Taradell aconsegueix el primer punt a Primera Divisió estatal

0
COMPARTIR

L’equip de Primera Divisió estatal del Club Patí Taradell va debutar aquest dissabte a la tarda com a local al municipal del Pujoló. Els taradellencs, després del debut a la pista del Manlleu on van perdre per 3 a 1, va empatar a 1 contra el Cerceda gallec.

Els homes d’Àlex López no ho van tenir fàcil. La primera meitat va ser un anar i venir d’àrea amb poques interrupcions en el joc. Els gallecs es van avançar en el marcador als 10 minuts i al Taradell li va costar molt trobar la porteria rival. En els primers 25 minuts, el Cerceda va ser qui va tenir les millors ocasions, però el porter del Taradell, Albert Dalmau, va estar molt segur sota els pals. Amb 0 a 1 es va arribar al descans.

A la segona meitat, el Taradell va sortir disposat a remuntar i va millorar en el joc. La insistència local va trobar el seu fruit a la part final del matx amb un gol de Miquel Masoliver de falta directa. Al final empat a 1 en un partit on els taradellencs van anar de menys a més.

Aquest diumenge al migdia el Club Patí Taradell torna a jugar. Serà a 2/4 d’una del migdia al municipal del Pujoló davant del CP Vilafranca.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments