Inici Actualitat Divendres comença el cicle de projeccions “Taradellencs pel món”

Divendres comença el cicle de projeccions “Taradellencs pel món”

0
COMPARTIR

Aquest divendres es dóna el tret de sortida al cicle dedicat a projectar imatges dels viatges que fan els taradellencs i explicar les seves anècdotes i vivències. Sota el títol “Taradellencs pel món”, la biblioteca Antoni Pladevall i Font ha programat quatre sessions a les 8 del vespre.

La primera sessió d’aquest divendres estarà dedicada a l’Índia i anirà a càrrec de Lluís Samsó. La segona, el 16 de novembre, serà sobre Ladakh i anirà a càrrec de Bernat Reig. Més tard, serà el torn per Xevi Blancafort i el seu viatge a Croàcia i Eslovènia (23 novembre) i per Gerard Roma sobre l’Iran (30 novembre).

D’altra banda, aquest dissabte a les 12 del migdia es fa la presentació de llibre “La guitarra al teu abast” de Sergi Gutiérrez, professor de l’Escola Municipal de Música de Taradell. L’acte anirà a càrrec de la professora Raquel Sans i comptarà amb una interpretació de peces músicals a càrrec de Pau Gutiérrez a la trompeta.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments