Inici Actualitat El xocolater de Taradell presenta la nova xocolata ‘Caligo’

El xocolater de Taradell presenta la nova xocolata ‘Caligo’

0
COMPARTIR

El Xocolater de Taradell, Raul Cegarra, va presentar aquest dimarts al vespre una nova xocolata que ha elaborat. Es tracta de ‘Caligo’. La presentació en societat es va fer al Serrat del Figaró de Taradell amb la presència d’unes 400 persones. Cegarra va convidar a la majoria d’entitats del poble, els representants de l’Ajuntament de Taradell i molts clients i coneguts que van poder degustar la nova xocolata.

A la presentació també hi van ser presents el prestigiós xocolater osonenc i actual responsable de l’Aula Chocovic, Ramon Morató, i el mestre xocolater i especialista en bombons d’artesania, Elies Miró.

En paraules del propi Raul Cegarra la nova xocolata ‘Caligo’ sorgeix de la inquietud seva i de la Sandra, la seva esposa. “Ha arribat un punt en la nostra trajectòria on hem volgut dissenyar la nostra pròpia recepta de xocolata, única, diferent a les que ja coneixíem”, va explicar Cegarra.

Després de visitar el laboratori parisenc d’Or Noir de Cacau Barry, on disposen de totes les pastes de cacau que hi ha al món, van escollir tres varietats: faves de Madagascar, Sao Thomé i Santo Domingo. Amb aquestes tres varietats de cacau han elaborat la xocolata que porta per nom ‘Calig0’ (boira en llatí). Amb aquesta xocalata s’elaboraran diversos productes com tabletes, bombons, mousse de xocolata i sacher.

‘Caligo’ destaca per ser una xocolata negra intensa i d’una agradable amargor. També compta amb un toc afruitat i una mica torrat que dóna originalitat i un caràcter fort a la xocolata.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments