Inici Actualitat Diumenge hi ha teatre per recollir diners per la Festa de la...

Diumenge hi ha teatre per recollir diners per la Festa de la Vellesa

0
COMPARTIR

El Patronat de la Vellesa de Taradell organitza aquest diumenge la posada en escena de l’obra “Paraules encadenades” de Jordi Galceran. L’objectiu de la representació és recaptar diners per destinar a la Festa de l’Homenatge a la Vellesa que es fa anualment. D’aquesta manera, el preu de l’entrada es destinarà íntegrament a aquest objectiu.

La posada en escena serà a les 6 de la tarda al centre cultural Costa i Font i anirà a càrrec de la companyia Vilatorta Teatre. L’obra narra la història fictícia d’un home desequilibrat que trama venjar-se de les seves víctimes, sempre dones.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments