Inici Actualitat La U.D. Taradell treu un punt de San Lorenzo

La U.D. Taradell treu un punt de San Lorenzo

0
COMPARTIR

La Unió Deportiva Taradell va sumar un nou punt aquest dissabte en el seu desplaçament al camp del San Lorenzo de Terrassa. Els taradellencs, amb moltes baixes per les sancions de Muntal, Dot i Torrents i les lesions de Cesc i Edu Morató, va empatar a 1.

El Taradell va portar el pes i el domini del partit, sobretot, a la primera meitat.  Els locals no van gaudir de cap ocasió de gol, mentre els taradellencs eren qui tenia la possessió de la pilota. Al Taradell també li va faltar profunditat, però va portar perill a pilota parada. Primer en una falta llançada per Fredi i en el següent córner un embolic dins l’àrea va crear molt de perill.

El segon temps va ser molt més intens i animat. Només començar els locals van disposar de la primer ocasió en un xut molt desviat. El Taradell no es va arronsar i va rondar la porteria rival en diversos córners successius. Abans del quart d’hora va arribar l’1 a 0 en un contraatac local després d’un córner taradellenc. La jugada va ser tan desafortunada que Joan Morcillo en l’intent d’interceptar la centrada local, va desviar la pilota cap a la porteria i aquesta va entrar agafant a contrapeu a Sep.

L’alegria local, però, va durar 5 minuts. En una pilota llarga, Pau va controlar-la fent un barret al defensa i engaltant la pilota que va entrar per l’escaire. A partir d’aquí el joc es va asserenar, però els taradellencs eren qui rondava més la porteria rival. A falta de 16 minuts, Joan Morcillo va ser expulsat amb vermella directa per fer falta sent l’últim home.

Amb inferioritat el Taradell va patir més l’envestida local. I va anar acumulant desgràcies. Primer Erra vas haver de ser canviat per molèsties físiques i va haver d’entrar Edu Morató que no està al 100%. Tot seguit, Asier va rebre un cop i es va fer un trau al cap. El Taradell va passar a jugar amb 9 jugadors, fins que Cesc Pla, lesionat, va entrar a l’últim minut per substituir-lo.

I, precisament, en temps de descompte el Taradell va tenir la victòria a les botes de Fredi. En un contraatac, el jugador taradellenc va retallar el defensa i amb tot a favor per marcar, va enviar la pilota fregant el pal.

U.D. Taradell: Sep, Joan, Raul, Pujol, Erra (Edu Morató), Molas (Subirachs), Font, Carrillo (Asier (Cesc Pla)), Fredi, Pau i Canó.

Gol del San Lorenzo:

Ocasió de Fredi en temps de descompte:

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments