Inici Actualitat El musical “Set de Venjança” es prorroga una setmana més

El musical “Set de Venjança” es prorroga una setmana més

0
COMPARTIR

L’Associació teatral Canya que no és conya ha decidit prorrogà el muscial “Set de Venjança”. Després de dues setmanes amb 5 representacions i de l’èxit de públic, Canya que no és conya tornarà a posar en escena l’adaptació teatral de l’obra Sweeney Todd el diumenge vinent.

L’objectiu és que ningú es perdi el musical i tingui l’ocasió de veure’l en directe, si encara no hi ha assistit. De moment, en les cinc sessions realitzades ja han passat més de 1.000 persones pel centre cultural Costa i Font.

L’última representació serà aquest proper diumenge, 4 de novembre, a les 6 de la tarda. Les entrades, com sempre, es poden adquirir al cafè de can Costa de forma anticipada al preu de 10 euros o el mateix dia de la representació.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments