Inici Actualitat La U.D. Taradell perd a casa per la mínima contra el Lliçà...

La U.D. Taradell perd a casa per la mínima contra el Lliçà d’Amunt

0
COMPARTIR

Derrota inesperada de la Unió Deportiva Taradell aquest dissabte davant del Lliçà d’Amunt. Els taradellencs van perdre per 0 a 1 després de jugar amb inferioritat numèrica durant 70 minuts.

A la primera meitat, els visitants van sortir més concentrats i als dos minuts en un llançament de fora de banda profund, un recurs constant durant tot el matx, van enviar la pilota al pal. Al Taradell li va costar molt i fins als 20 minuts no va arribar el primer xut a porteria, obra de Molas. Just després va arribar una de les claus del partit amb l’expulsió de Muntal després d’un cop de colze a un rival. Amb inferioritat, el Taradell va jugar a veure-les venir. No va patir durant el primer temps i al límit del descans Canó va rematar de cap a les mans del porter.

A la represa, va seguir la mateixa tònica. Els visitants tot i jugar amb un jugador més no guadien d’ocasions de gol, mentre el Taradell buscava sorprendre amb sortides ràpides en atac. El gol va arribar al minut 66 en una pilota a l’esquena de la defensa i el davanter visitant, trencant el fora de joc, va superar a Nil i va marcar a plaer.

El desavanatge en el marcador va fer reaccionar el Taradell que amb un sobresforç va buscar l’empat. Pau va fregar-lo en una centrada de Raul per la dreta però la seva remtada de cap va sortir elevada per sobre del travesser. Continuava l’assetjament local amb faltes i córners fins que al minut 80 en una agressió els visitants es quedaven també amb 10 jugadors. La igualtat, però, va durar dos minuts perquè Torrents va ser expulsat per doble groga i el Taradell va haver de jugar-se el tot pel tot amb 9 jugadors.

Amb poc temps, un xut de Fredi massa creuat i una falta lateral mal rebutjada pels visitants van ser les millors ocasions per empatar. Però no hi va temps per res més. I el Taradell va tornar a perdre cesprés de 6 jornades invicte.

U. D. Taradell: Nil, Joan, Raul, Pujol, Erra, Molas (Asier), Torrents, Canó, Font (Fredi), Pau (Carrillo) i Muntal.

Ocasió de Joan Canó abans del descans:

Ocasió en una falta amb embolic a l’àrea:

Ocasió de Pau:

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments