Inici Actualitat La U.D. Taradell trenca la ratxa d’empats amb un triomf al camp...

La U.D. Taradell trenca la ratxa d’empats amb un triomf al camp del Sallent

0
COMPARTIR

Gran victòria de la Unió Deportiva Taradell al camp del Sallent. Els taradellencs, amb un partit molt seriós i on van ser els dominadors, van guanyar per 0 a 2. Els gols, obra de Pau i Carrillo, van arribar a la segona meitat.

A la primera meitat, domini taradellenc. Els locals van disposarde l’ocasió més clara amb una pilota al travesser al minut 20. Però va ser pràcticament l’única oportunitat en tot el partit. Mentrestant, el Taradell portava el pes del joc i havia avisat amb dos xuts creuats de Muntal i Erra. Abans del descans, canvi obligat per la lesió de Cesc Pla.

Al segon temps, els locals només començar van disposar d’un xut que va anar al lateral de la xarxa de la porteria taradellenca. Però, va ser un miratge i el Taradell va acabar imposant la seva superioritat. Al quart d’hora Muntal disposava d’una clara ocasió però el seu xut, després de la centrada de Canó per la dreta, l’aturava el porter. Tot seguit, Edu Morató, en una nova centrada de Canó, feia lluir el porter local, que era l’únic que aguantava l’empenta taradellenca.

Abans de la mitja hora de joc, Muntal després d’una acció individual fregava el gol, però de nou el porter local amb la punta dels dits enviava la pilota a córner fregant el pal. El gol es resistia i no va arribar fins a un quart d’hora del final. Centrada de Torrents per l’esquerra i Canó deixava la pilota perquè Pau amb  un xut creuat fés el 0 a 1.

Fins al final, els locals ho van intentar a la desesperada, però en temps de descompte una centrada rasa de Canó per la dreta la rematava a plaer Xevi Carrillo, fent el 0 a 2 definitiu. Una victòria que trenca 4 empats consecutius.

U.D. Taradell: Nil, Joan, Raul, Pujol, Erra, Cesc Pla (Pau), Font, Edu Morató, Torrents (Carrillo), Canó i Muntal.

Gol de Pau en el 0 a 1:

Gol de Xevi Carrillo en el 0 a 2:

Ocasió de Marc Muntal

Ocasió d’Edu Morató

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments