Inici Actualitat El CP Taradell debuta a Primera Divisió perdent a la pista del...

El CP Taradell debuta a Primera Divisió perdent a la pista del Manlleu

0
COMPARTIR
Foto: Ràdio Taradell
Foto: Ràdio Taradell

Després d’ajornar la primera jornada, el Club Patí Taradell va debutar aquest diumenge al matí a la Primera Divisió amb un derbi a la pista del Club Patí Manlleu. Els taradellencs, en un partit molt igualat, van perdre per 3 a 1. Tots els gols es van marcar a la segona meitat.

Al primer temps, les ocasions van ser locals i també el domini. Els taradellencs van gaudir d’un penal a favor que Miquel Masoliver no va poder transformar. Mentrestant, els manlleuencs van gaudir de tres penes màximes, però no en van aprofitar cap per culpa dels pals i de les bones intervencions del porter taradellenc Albert Dalmau. Poc abans del descans, Urbano del Manlleu desaprofitava una falta directa. Mentre que el jugador del Taradell Marc Nuri estava a punt d’avançar els taradellencs enviant un xut al pal a falta de 30 segons pel descans.

A la represa, el Manlleu es va avançar al marcador. Jordi Urbano posava l’1 a 0 als 5 minuts. La reacció taradellenca, però no es feia esperar. A falta de 10 minuts i després de diverses faltes directes desaprofitades pels dos conjunts, Edu Genís feia l’empat a 1. L’alegria visitant durava poc. Ja que en la jugada següent, Santi Teixidó posava el 2 a 1. A falta de 2 minuts, Masoliver va poder aconseguir l’empat en una falta directa, però va perdonar. I després va arribar el definitiu 3 a 1 obra de Santi Teixidó.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments