Inici Actualitat La U.D. Taradell empata el quart partit consecutiu (1-1)

La U.D. Taradell empata el quart partit consecutiu (1-1)

0
COMPARTIR

Quart empat consecutiu de la Unió Deportiva Taradell a Segona Catalana. Els taradellencs han pogut guanyar un partit que tenien controlat fins al quart d’hora final, tot i que a partir de llavors també haurien pogut perdre. Al final empat a 1 al camp del Palau Solità.

A la primera meitat, superioritat claríssima dels taradellencs. Els locals només han creat perill en escassos xuts molt desviats. En canvi, el Taradell ja des de bon principi ha portat el pes del partit. Al minut 12 Pau ha tingut el gol a les botes, però el seu xut creuat, internant-se a l’àrea, l’ha desviat a córner el porter local. Als 23 ha arribat l’ocasió més clara. Un xut de Fredi des de l’esquerra que ha estat desviat pel defensa local i la pilota s’ha estavellat al pal. El gol ha arribat al minut 41. Jugada individual de Torrents per l’esquerra que, després de dos regatejos, ha centrat perquè Fredi enviés la pilot al fons de la xarxa.

A la represa, en els minuts inicials els locals han intensificat la pressió i han gaudit d’una rematada de cap que ha sortit fregant el travesser. Després d’aquest ensurt, el Taradell ha controlat millor el joc i ha pogut sentenciar. Dues centrades de Torrents per l’esquerra, un xut de Canó massa creuat i un altre de Fredi per sobre de la porteria, han estat les ocasions més clares.

El partit s’ha capgirat al minut 78. L’àrbitre ha expulsat Oriol Dot amb doble groga després d’assenyalar unes mans que no s’havien produït. També ha expulsat Molas que estava a la banqueta. En el llançament de falta ha arribat l’empat dels locals. Quedaven 10 minuts i just després l’àrbitre ha deixat amb 9 homes els taradellencs, expulsant a Fredi per una protesta.

Fins al final, els locals han tingut dues claríssimes ocasions. En la primera Nil Murfulleda ha fet una gran aturada. I en la segona, ja en el descompte i quan ja es cantava gol, el xut del Palau Solità ha sortit per sobre el travesser, quan el més fàcil era marcar gol.

U.D. Taradell: Nil, Joan, Raul, Pujol, Dot, Edu Morató (Erra), Cesc, Canó (Carrillo), Torrents, Fredi i Pau (Subirachs).

Aquí podeu veure el gol del Taradell:

Ocasió de Pau a la primera meitat:

Empat a 1 del Palau Solità:

Ocasió final del Palau, en el temps de descompte:

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments