Inici Actualitat Mig miler de persones participen a la botifarrada contra la Hispanitat de...

Mig miler de persones participen a la botifarrada contra la Hispanitat de Taradell

1
COMPARTIR

Un any més i, per tercer any consecutiu, Taradell va acollir aquest divendres, 12 d’octubre, una botifarrada popular contra la Hispanitat. L’acte, organitzat per Solidaritat Catalana per la Independència (SI), va comptar amb mig miler de persones, segons els organitzadors.

El Centre Cultural Costa i Font de Taradell va comptar amb la presència dels tres diputats de la coalició independentista Alfons López Tena, Uriel Bertran i Toni Strubell. El candidat a la presidència de la Generalitat, Alfons López Tena, va defensar que “la independència és perquè visqui millor la gent” i va dir que “a la Catalunya independent ha de manar el poble: les classes populars i les classes mitjanes”.

López Tena també va defensar que “som garantia que no ens oblidem de la nació catalana plena i només acceptarem una consulta sobre la independència de Catalunya, amb claredat i si Espanya la impedeix proposarem que el Parlament declari la independència”.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

1 Comment
més nou
més antic més votat
Inline Feedbacks
View all comments
Gabriel Valverde
Gabriel Valverde
13 octubre 2012 14:54

Fantàstic acte a Taradell, gràcies a tots els presents i a l’Ajuntament per la cessió de l’espai cultural Can Costa i Font.