Inici Actualitat El musical ‘SeT de Venjança’ s’estrena el pròxim 20 d’octubre

El musical ‘SeT de Venjança’ s’estrena el pròxim 20 d’octubre

0
COMPARTIR

L’Associació Teatral ‘Canya que no és conya’ de Taradell prepara, des del novembre de l’any passat, el seu primer musical, que s’estrenarà el pròxim 20 d’octubre. SeT de Venjança és una adaptació d’una obra molt coneguda, representada a llocs com Broadway i Londres, amb el nom de Sweeney Todd. Els membres de l’associació s’han fet càrrec de la traducció i adaptació del guió i de les cançons, i de tot el procés de producció del muntatge. La direcció artística va a càrrec d’Albert Solans i la direcció musical de Joan Casas.

Joan Casas destaca que “el musical ens va atraure perquè la història és molt potent, i els personatges tenen molta profunditat i a nivell teatral permet explotar-ho molt bé”. Per Albert Solans “és una obra que requereix molt de teatre i no tant de cant, perquè som gent de teatre”. Els dos destaquen un dels motius que més els va motivar és que el poble de Taradell “no està acostumat a musicals i grans muntatges teatrals”.

El musical destaca per un nivell d’escenografia molt important i està format per 22 persones. El grup és amateur, però s’ha encarregat de totes les fases del musical des de la traducció i adaptació del text fins al muntatge de l’escenografia i als assajos musicals.

L’obra es representarà els dies 20, 26 i 27 d’octubre a 2/4 de 10 del vespre i el 21 i 28 d’octubre a les 6 de la tarda al centre cultural Costa i Font. Les entrades es poden comprar al bar de Can Costa.

‘Canya que no és conya’ és una associació jove però amb una àmplia trajectòria polifacètica. Col·laboren en festes i activitats locals, com la festa del Toca-Sons (on organitzen una caminada nocturna teatrelitzada titulada “A la Foscor d’en Toca-Sons”, la festa dels Tonis o l’hora del conte de la Biblioteca de Taradell (amb muntatges com “A la llum d’en Toca-Sons” i una adaptació de “Peter Pan”. També han fet altres petits muntatges per a nens i gent gran, com una adaptació de la llegenda de Sant Jordi, lectures poètiques, teatre de carrer i ambientació, i obres de gran format com “La Meva Nina”, estrenada el mes de novembre del 2010 a l’Institut de Teatre de Vic.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments