Inici Actualitat El director de l’Escola de Música de Taradell publica un estudi sobre...

El director de l’Escola de Música de Taradell publica un estudi sobre la guitarra

0
COMPARTIR

El director de l’Escola de Música de Taradell, Sergi Gutiérrez, acaba de publicar un estudi centrat en la guitarra. Sota el títol “La guitarra al teu abast” es tracta d’un llibre que té un caràcter pedagògic. Recopila cançons de la mainada i les adapta perquè les puguin tocar ràpidament amb guitarra.

El llibre també compta amb petits apunts de teoria, creació de melodies per part dels alumnes, exercicis d’oïda o estiraments. Tot aquest material s’ha provat durant 2 anys, amb bons resultats, aconseguint que els alumnes  aprenguin i gaudeixin  de l’estudi de la guitarra.

El llibre, publicat per Dinsic publicacions, va destinat tant a particulars com a escoles de música i conservatoris de grau elemental. Podeu trobar més informació aquí.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments