Inici Actualitat Els equips masculins del Mas Gurumbau pugen a segona divisió del català...

Els equips masculins del Mas Gurumbau pugen a segona divisió del català de golf per equips

0
COMPARTIR

Els dos equips masculins del Mas Gurumbau de Taradell van obtenir aquest cap de setmana l’ascens a Segona Divisió del Campionat de Catalunya de golf per equips. En la setena prova i última prova, celebrada aquest diumenge al camp de pitch & putt Papalus de Lloret de Mar, els dos equips van fer un bon resultat.

El Mas Gurumbau (vermells) van completar la prova amb un resultat suficient per assolir l’ascens, mentre que l’equip Mas Gurumbau-4 Carreteres (blancs) ho tenien més difícil, però també van assolir-lo.

L’equip del Mas Gurumbau està format per  Enric Vilalta, Víctor Castany, Àngel Ribera, Pere Colomer, Toni Furriols, Sergi Muntal, Valentí Puig i Miquel Lladó. Mentre que el Mas Gurumbau-4 Carreteres està integrat per Jaume Vidal, Pere Soria, Joan Campdelacreu, Òscar Leiva, Pere Prat, Lluís Clares, Joan Mª Ginesta i Ramon Vila.

Pujaven els quatre primers classificats, i Mas Gurumbau va quedar tercer, i Mas Gurmbau/4Carreteres van quedar quarts.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments