Inici Actualitat SI organitza divendres una altra botifarrada a la “Fiesta de la Hispanidad”

SI organitza divendres una altra botifarrada a la “Fiesta de la Hispanidad”

0
COMPARTIR

Solidaritat Catalana per la Independència (SI) celebrarà aquest divendres a Taradell una gran botifarrada a la “Fiesta d ela Hispanidad”. La tercera edició d’aquest acte simbòlic començarà a les 6 de la tarda al centre cultural Costa i Font.

La sala d’actes acollirà els parlaments dels polítics de SI Alfons López Tena, Toni Strubell, Núria Cadenas i el secretari general Uriel Bertran. Els assistents podran gaudir, tot seguit, d’una botifarrada popular que comptarà amb l’acompanyament musical de Santi Mercadal.

També hi haurà jocs i inflables per als més petits de 4 a 6 de la tarda.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments