Inici Actualitat El CP Taradell empata 2 a Sant Cugat en l’últim amistós abans...

El CP Taradell empata 2 a Sant Cugat en l’últim amistós abans del debut a la lliga

0
COMPARTIR

L’equip de Primera Divisió del Club Patí Taradell va disputar aquest diumenge a la tarda l’últim amistós de pretemporada. Ho va fer a la pista del Sant Cugat, un equip de la mateixa categoria. El partit va ser molt igualat i va acabar amb empat a 2.

Va ser un bon test per als homes d’Àlex López que en els últims tres amistosos han mostrat la seva millor cara, tot i que aquest diumenge el joc no va ser massa brillant. Va ser un matx on sempre va anar a remolc en el marcador. Primer va haver d’igualar l’1 a 0 aconseguit pel local Borja Jiménez. De fet, al descans s’hi va arribar amb 1 a 0 i domini local.

A la represa, el joc es va igualar més i Miquel Masoliver, en una falta directa, va empatar. De nou els locals es van avançar amb un gol de Pablo Aguarón després d’una falta directa i a falta de dos minuts Ferran Guimerà va posar l’empat a 2 definitiu. Cal destacar que Guimerà és l’últim fitxatge del conjunt taradellenc. Prové del Lloret, que la temporada passada va assolir l’ascens a l’Ok Lliga.

L’equip taradellenc havia de debutar aquest dissabte a les 9 del vespre al pavelló del Pujoló davant del Cerceda, però el partit s’ha ajornat i es disputarà el 10 de novembre. Per tant, la lliga pels taradellencs començarà el 20 d’octubre en el primer derbi a la pista del CP Manlleu.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments