Inici Actualitat La U.D. Taradell repeteix empat a 2 en un partit molt mogut

La U.D. Taradell repeteix empat a 2 en un partit molt mogut

0
COMPARTIR

Segona jornada consecutiva amb empat a 2 i tercera que la Unió Deportiva Taradell acaba empatant el matx. Els taradellencs, sempre a remolc en el marcador, van sumar un punt en un partit on els visitants van desaprofitar un penal a la segona meitat per endur-se els tres punts.

Partit igualat al primer temps. Amb poques arribades als primers minuts fins al gol visitant als 20 minuts en una falta directa per l’esquerra. Això va fer reaccionar als taradellencs que de les botes de Canó van tenir la primera oportunitat de gol en un xut creuat. El perill arribava del conjunt local que al minut 34 empatava el partit en una centrada de Canó per l’esquerra que rematava a plaer Muntal. Els visitants, de fet, només van tenir una segona ocasió en els últims minuts en un xut molt desviat.

L’empat a 2 de Muntal

A la represa, als 5 minuts els visitants es tornaven a avançar en la primera arribada. Un contraatac després d’un córner del Taradell acabava amb l’1 a 2. El Taradell, però, no es va rendir i van intensificar la pressió. Les oportunitats es van succeir i en una falta lateral arribava l’empat a 2, obra de Muntal.

Semblava que els taradellencs havien fet el més dificil. Però a falta d’un quart d’hora l’àrbitre assenyalava penal contra els taradellencs en una decisió molt dubtosa i protestada. El llançament de penal el va aturar Sep. Fins al final, el Taradell va buscar el gol de la victòria i en una centrada d’Erra va estar a punt d’obtenir-lo.

D’altra banda, després del partit el club va fer la presentació dels equips per la temporada 2012-2013, coincidint amb el 65è aniversari del club. Després de la desfilada dels equips i els jugadors i unes breus paraules de la junta, es va projectar un petit muntatge fotogràfic amb fotografies històriques del club. Per cert, l’entitat ha estrenat nova pàgina web www.udtaradell.cat. El final de festa va comptar amb un petit castell de focs i una botifarrada per a jugadors i familiars al local social.

Aquí podeu veure el vídeo de l’empat a 1:

L’1 a 2:

L’empat a 2:

El penal assenyalat contra el Taradell i l’aturada de Sep:

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments