Inici Actualitat El Duatló del bandoler de Taradell incorpora una prova infantil en la...

El Duatló del bandoler de Taradell incorpora una prova infantil en la seva tercera edició

0
COMPARTIR

Un duatló infantil serà la gran novetat de la tercera edició del Duatló del Bandoler, que organitza el CET – L’Enclusa. Les inscripcions per a les dues proves ja es poden fer a través de la pàgina web del Centre Excursionista Taradell  (www.cetaradell.net).

El Duatló del Bandoler es disputarà el 21 d’octubre i seguirà la mateixa filosofia que en les edicions passades. El centre neuràlgic de la prova serà la Plaça de les Eres a partir de les 8 del matí. La sortida serà a 2/4 de 10 del matí i la cursa comptarà amb trams a peu i en btt. Serà un recorregut 100% de muntanya amb 10 quilòmetres de running, 22 amb btt i, de nou, 3 quilòmetres més corrent. La prova està limitada a 200 places.

La prova infantil es disputarà el dissabte 20 d’octubre al Pujoló a les 4 de la tarda. El preu és de només 3 euros amb diverses categories.

 

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments