Inici Actualitat L’atur baixa a Taradell després de tres mesos augmentant

L’atur baixa a Taradell després de tres mesos augmentant

0
COMPARTIR

Per primera vegada en els tres últims mesos l’atur registrat a Taradell ha baixat. En concret, al mes de setembre s’han registrat 12 persones menys sense feina que a l’agost, situant la xifra en 482 persones, segons dades del departament d’Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya. Aquesta davallada és del 2,4% respecte al mes anterior.

A nivell osonenc, en canvi, la tendència ha estat a l’aça amb un augment de 64 persones. Un increment menor que el registrat en el mes d’agost, però que situa el nombre d’osonencs que estan sense feina en 13.362 persones.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments