Inici Actualitat La UD Taradell suma un empat valuós al camp del Sabadell B

La UD Taradell suma un empat valuós al camp del Sabadell B

0
COMPARTIR

Segona jornada consecutiva que la Unió Deportiva Taradell suma un empat. Els taradellencs han igualat a 2 al camp del Sabadell B amb dos gols a l’inici i al final del matx.

El partit ha començat molt bé per als taradellencs que als 2 minuts en la primera oportunitat del partit, Muntal després d’una centrada de Joan Morcillo superava el porter local. Tot i l’avantatge, la primera meitat ha estat de domini local. Els sabadellencs han posat un ritme molt alt i als 10 minuts han estat a punt d’empatar però Font ha evitat l’empat a un metre de la línia de gol. Els locals ho han intentat en nombroses córners i la insistència ha tingut el seu fruit al minut 30 en una centrada per la dreta a l’interior de l’àrea que Dani Muela només ha hagut d’empènyer a gol.

En els últims minuts el Taradell s’ha estirat tímidament i ha gaudit d’un xut elevat de Cesc Pla i un altre fluixet de Muntal que ha acabat a les mans del porter local.

A la segona meitat, els taradellencs han sortit millor posicionats al camp i han estat el primer equip en avisar. Dos xuts de Muntal i Edu Morató han estat les primeres ocasions. El Sabadell B també ho intentava, sobretot, amb incursions per la dreta, però les centrades no trobaven rematador. A la mitja hora Muntal ha tingut una altra ocasió, però ha creuat massa la pilota.

I a 10 minuts pel final ha arribat el 2 a 1 pels locals. Una centrada des de la dreta ha estat rematada de cap al segon pal i la pilota, tot i que ha estat rebutjada per Raul, ja havia traspassat la línia de gol. La reacció taradellenca no s’ha fet esperar, tot i que abans els locals han tingut una nova ocasió per sentenciar, però Sep ha aturat el xut creuat amb els peus. L’empat ha arribat a 3 minuts pel final. Una falta des de l’esquerra centrada per Torrents ha estat rematada de cap per Cesc Pla. I de l’empat a 2, ha faltat un pèl per passar al 2 a 3. Muntal en una pilota llarga a l’esquena de la defensa ha estat a punt de batre el porter, però la pilota ha sortit fregant el pal.

Bon empat del Taradell davant un rival complicat i tercera setmana consecutiva sense conèixer la derrota.

U.D. Taradell: Sep, Joan, Font (Raul), Pujol, Erra (Dot), Molas (Fredi), Cesc Pla, Edu Morató, Torrents, Canó i Muntal.

Gol de Cesc Pla que suposava l’empat a 2:

Última oportunitat del partit a les botes de Muntal:

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments