Inici Actualitat El CP Taradell fa un gran partit a Blanes, tot i perdre...

El CP Taradell fa un gran partit a Blanes, tot i perdre 6 a 2

0
COMPARTIR

Tercer partit amistós amb un equip d’Ok Lliga del Club Patí Taradell en una setmana. En aquesta ocasió, els taradellencs van jugar dissabte al vespre a la pista del Blanes. I van fer una gran actuació, tot i que el marcador va registrar una diferència de 6 gols a 2.

Els taradellencs van sortir molt ficats en el partit, amb una gran intensitat defensiva, grans actuacions a la porteria d’Albert Dalmau, i molt criteri en el joc ofensiu. En els primers minuts el domini era del Taradell, que atacava amb molt de perill. Així, Albert Benito va posar en avantatge els taradellencs després d’aprofitar un rebuig de Llaverola a un xut d’Edu Genís.

Poc després, saltava la sorpresa i el Taradell feia el 0 a 2 quan Masoliver transformava un penal.

A la segona part, el Blanes va intesificar la seva pressió a tota la pista. Tot i això en els primers 10 minuts el Taradell va aguantar el resultat i l’envestida local. A falta d’un quart d’hora, els taradellencs van baixar la intensitat i el Blanes va fer honor a la seva categoria i va donar la volta al marcador amb diversos xuts, fins al resultat final de 6 a 2.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments