Inici Actualitat El CP Taradell perd davant el Vendrell per 9 a 3

El CP Taradell perd davant el Vendrell per 9 a 3

0
COMPARTIR

Dimecres a la nit el Club Patí Taradell va disputar un nou partit de pretemporada amb un equip d’Ok Lliga. En aquest cas els taradellencs es van desplaçar fins a la pista d’El Vendrell i van fer un bon matx, tot i que caure derrotats per 9 a 3. Va destacar l’absència de Miquel Masoliver que per molèsties no va jugar el partit.

L’equip, entrenat per Àlex López, va fer un partit molt seriós i va posar en dificultats els locals. Al descans s’hi va arribar amb un ajustat 2 a 1 per El Vendrell, destacant la perillositat dels contraatacs taradellencs. El gol del Taradell va ser obra d’Edu a pocs segons de la mitja part.

A la represa, els locals van imposar el seu joc i ràpidament es van posar amb un 4 a 1 al marcador. Van ser els pitjors minuts del Taradell, que no gaudia de possessió de la bola. Els dos gols locals van ser a pilota parada en un penal i una falta directa. A partir d’aquí el partit es va trencar i es va arribar a un claríssim 6 a 1.

Tot i una breu reacció taradellenca que va permetre arribar fins al 6 a 3, gràcies als gols de Marc Soler amb un xut llunyà i Edu Genís, El Vendrell va saber mantenir la diferència. El resultat final va ser de 9 a 3. L’amistós, però, va servir per treure conclusions molt positives per als taradellencs que aquest dissabte juguen un nou partit a la pista del Blanes.

C.P. Taradell: Albert Dalmau, Marc Nuri, Marc Soler, Edu Genís i Eudald Bover (5 inicial) – Albert Benito i Victor Martín (porter també va jugar).

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments