Inici Actualitat 20 anys de Mellow Yellow

20 anys de Mellow Yellow

0
COMPARTIR

L’acadèmia d’idiomes Mellow Yellow de Taradell celebra el seu 20è aniversari. Al setembre de 1992 la Susanna Martínez va obrir el centre amb la idea d’oferir classes d’idiomes, especialment d’anglès. Al 1995 va arribar la Irene Bares, actual directora, llavors com a professora i al 2000 va agafar el repte de dirigir el Mellow Yellow.

L’acadèmia va començar a funcionar a la carretera de Mont-rodon número 10, i al maig del 2008 es va traslladar a unes noves instal.lacions al passeig Sant Genís, per tal d’oferir un millor servei. Des de 1992 s’han ofert tot tipus de classes, japonès, alemany, francès, informàtica, mecanografia i anglès, sempre pendent de les necessitats de la demanda.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments