Inici Actualitat El 3er taller de fotografia històrica es centra en l’escola nacional a...

El 3er taller de fotografia històrica es centra en l’escola nacional a Taradell

3
COMPARTIR

Durant tot el mes d’octubre es portarà a terme el tercer Taller de fotografia històrica del Grup de Recerca Local. En aquest cas, el tema sobre el qual s’investigarà és l’escola nacional a Taradell, seguint amb la línia que es va obrir després d’estudiar la història de l’escola rural El Gurri i el col·legi de Les Monges. L’objectiu final serà fer entrevistes a la gent gran del poble sobre l’escola nacional.

Pepeta Echevarria

De moment, durant tots els dimecres del mes d’octubre de 4 a 6 de la tarda es realitzarà un taller a la biblioteca amb l’objectiu que els taradellencs portin fotografies de diferents anys relacionades amb l’escola nacional que tinguin a casa. Les fotografies poden ser de grups, dels edificis, d’activitats escolars o simplement retrats.

També es poden aportar documents com llibretets de l’escola, notes, quaderns, llibres de text o qualsevol document relacionat amb l’escola i que pugui ser útil.

De les fotografies i dels documents aportats se’n farà una còpia en format digital i l’original es tornarà el mateix dia al seu propietari. Tot el material recollit passarà a formar part de l’Arxiu Fotogràfic de Taradell.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

3 Comments
més nou
més antic més votat
Inline Feedbacks
View all comments
Assumpta
Assumpta
10 octubre 2012 18:19

Hola! Per tal de poder fer aportacions crec que cal saber fins a quin any considereu que poden ser les fotos o materials de l’escola nacional.

josefina costa
josefina costa
5 octubre 2012 14:48

Han de ser fotos d’activitats, o poden ser treballs fets pels alumnes?
A casa hi ha alguna cosa d’aquestes.

Fina

Núria Pou
Núria Pou
8 octubre 2012 15:24
Reply to  josefina costa

Hola Josefina, a part de fotografies també ens interessen treballs fets pels alumnes, llibretes, llibres,… qualsevol material relacionat amb l’escola és benvingut.
Gràcies,

Núria Pou
Grup de Recerca Local de Taradell