Inici Actualitat La UD Taradell remunta un 1 a 4 en un partit amb...

La UD Taradell remunta un 1 a 4 en un partit amb festival de gols

0
COMPARTIR

Partit de molts gols el que es va poder veure aquest dissabte al municipal de la Roureda. La Unió Deportiva Taradell i el Sabadell Nord van empatar a 4 en un matx on els taradellencs van ser capaços de puntuar tot i perdre per 1 a 4 a falta de 18 minuts pel final.

Gol de l’empat del Sabadell Nord

El partit va començar molt bé pels locals que al minut 3 s’avançaven amb un gol de Carrillo, que només havia d’empènyer la pilota a la xarxa després de la cessió de Muntal. Els taradellencs portaven el control del partit en els primers minuts. Però el Sabadell Nord va fer molt perill a pilota parada i després d’un avís va empatar al minut 24 amb una falta des de la dreta. Cinc minuts més tard en una passada en profunditat els visitants s’avançaven amb un gran gol per tot l’escaire.

Tot i això, el Taradell continuava apretant. Però al minut 35 els visitants robaven una pilota després d’una falta no assenyalada a Raul i feien al contraatac l’1 a 3. Gerro d’aigua freda dels taradellencs que veien com el Sabadell Nord era molt efectiu. Abans del descans, Quim amb un xut llunyà va estar a punt d’empatar i va fer lluir el porter visitant.

Falta que suposa l’1 a 4

El segon temps va ser escandalosament de control local. Els visitants van anar sempre a remolc. En els primers minuts el Taradell mostrava molt perill amb arribades per les bandes. Fredi rematant un córner i Pujol en la mateixa jugada van fregar el gol. Semblava que era qüestió de temps. Però, els visitants en l’única ocasió del segon temps van fer l’1 a 4, després d’un llançament frontal de falta que, magistralment, va entrar per l’escaire.

La clau del partit, però, va arribar tot just treure de centre. Torrents recollia una passada llunyana i feia un gran gol des de fora l’àrea. Era el 4 a 2 i això va donar moral als taradellencs que a falta de 18 minuts es van llançar a l’atac. A falta de 10 minuts Edu Morató era objecte de penal i Cesc feia el 3 a 4.

Penal que suposa el 3 a 4

L’empat no es va fer esperar. Muntal es plantava davant del porter i era objecte de falta. L’àrbitre no es va atrevir a expulsar un jugador visitant. Però el llançament de falta de Torrents era desviat clarament per les mans d’un defensa. El mateix Torrents va fer l’empat a 4 a falta de 5 minuts.

A les acaballes el Taradell ho va intentar de totes maneres, però es va haver de conformar amb l’empat.

U.D. Taradell: Sep, Joan, Raul (Font), Pujol, Erra, Quim (Edu Morató), Cesc, Pau (Fredi), Carrillo (Torrents), Canó i Muntal.

Fitxa del partit

Aquí podeu veure l’1 a O de Xevi Carrillo:

Empat a 1 del Sabadell Nord:

Gol de falta del Sabadell Nord. L’1 a 4:

Gol de Torrents. És el 2 a 4:

Gol de Cesc Pla. És el 3 a 4:

Gol de Torrents. És l’empat a 4:

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments