Inici Actualitat El CP Taradell perd per 9 a 5 a la pista del...

El CP Taradell perd per 9 a 5 a la pista del Noia Freixenet de l’Ok Lliga

0
COMPARTIR

Partit de nivell del Club Patí Taradell, que va donar una bona imatge, a la pista del Noia Freixenet, equip de l’Ok Lliga que, a més, aquesta propera setmana disputa la Supercopa d’Espanya. Els taradellencs van donar la cara en tot moment i el seu tècnic, Àlex López, va acabar satisfet amb l’amistós. El resultat 9 a 5 pels locals.

El partit va començar amb domini local que aviat va marxar en el marcador amb un 4 a 1 clar. Tot i així al descans s’hi va arribar amb un marcador molt igualat, 5 a 3 pels locals. A la represa, va continuar la bona imatge dels taradellencs, però en cap moment van acostar-se al marcador i el partit va acabar amb un 9 a 5 pels locals.

 

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments