Inici Actualitat Falsa alarma per la presència d’estafadors del gas a Taradell

Falsa alarma per la presència d’estafadors del gas a Taradell

0
COMPARTIR

Imatge d'arxiu

Aquest dimecres diversos taradellencs van alertar via twitter de la presència, de nou, d’estafadors del gas a Taradell. El 25 de juliol ja van actuar pel poble. En aquest cas, es tractava d’una falsa alarma.

Després de consultar amb fonts municipals, des de l’Ajuntament de Taradell ens han assegurat que es tracta d’agents comercials de l’empresa Iberdrola.

Davant l’alarma d’alguns taradellencs, que hi tornava a haver estafadors del gas, els Agents Locals van localitzar-los i s’hi van adreçar. Segons sembla, es tractava d’agents comecials d’Iberdrola que oferien informació per si hi ha gent interessada en canviar de companyia de subministrament.

Per evitar confusions o sospites, l’Ajuntament de Taradell els va oferir que en pròximes ocasions quan facin visites a Taradell, primer vagin a identificar-se a l’ajuntament i així se’ls pugui acreditar com a comercials de l’empresa.

En tot cas, no està de menys recordar alguns consells que donen els Mossos d’Esquadra (més ampliats aquí) per evitar ser estafats per falsos agents:

-Demanar sempre la identificació al personal de companyies d’aigua, llum, gas o telèfon.

-No lliurar documentació amb dades de caràcter personal. Amb l’excusa de conèixer el vostre consum d’aigua, llum o gas o de comprovar si les vostres dades són correctes, és possible que us demanin un document o factura i que s’aprofitin de les vostres dades.

Informar-vos que l’Agència Catalana del Consum fa públiques al seu web i a través d’un vídeo algunes recomanacions que us poden ser d’utilitat:

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments