Inici Actualitat El taradellenc Eudald Babot acaba tercer a la marató Rialp Matxicots

El taradellenc Eudald Babot acaba tercer a la marató Rialp Matxicots

0
COMPARTIR

El taradellenc Eudald Babot (A.E. Diedre) va participar aquest cap de setmana en la tercera edició de la cursa de muntanya Rialp Matxicots. Babot va aconseguir la tercera posició en la cursa marató amb un temps de 5 hores 23 minuts i 5 segons. El guanyador va ser Xavi Areny (5h 5min 45s) i segon Xevi Guinovart (5h 21min 6s).

La prova comptava amb 42 quilòmetres de recorregut amb sortida i arribada a Rialp (Pallars Sobirà), passant per zones com el Parc Nacional d’Aigüestortes o l’Estany de Sant Maurici. Destacava pel fort desnivell acumulat de 3.400 metres. En total hi van participar 475 atletes entre les modalitats Extrem, Marató i Popular, tot i que en la prova de la marató n’eren 154.

La Rialp Matxicots és una de les curses de muntanya de Catalunya més emblemàtiques.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments