Inici Actualitat Canya que no és conya estrenarà a mitjans d’octubre el musical “SeT...

Canya que no és conya estrenarà a mitjans d’octubre el musical “SeT de Venjança”

0
COMPARTIR

L’Associació Teatral ‘Canya que no és conya’ de Taradell prepara, des del novembre de l’any passat, el seu primer musical, que s’estrenarà el mes d’octubre del 2012. SeT de Venjança és una adaptació d’una obra molt coneguda, representada a llocs com Broadway i Londres, amb el nom de Sweeney Todd. Els membres de l’associació s’han fet càrrec de la traducció i adaptació del guió i de les cançons, i de tot el procés de producció del muntatge. La direcció artística va a càrrec d’Albert Solans, i la direcció musical de Joan Casas.

La posada en escena serà els dies 20, 26 i 27 d’octubre a 2/4 de 10 del vespre i els dies 21 i 28 d’octubre a les 6 de la tarda al centre cultural Costa i Font.

‘Canya que no és conya’ és una associació jove però amb una àmplia trajectòria polifacètica. Col·laboren en festes i activitats locals, com la festa del Toca-Sons (on organitzen la caminada nocturna teatralitzada “A la Foscor d’en Toca-Sons”), la festa dels Tonis o l’hora del conte de la Biblioteca de Taradell (amb muntatges com “A la llum d’en Toca-Sons” i una adaptació de “Peter Pan”). També han fet altres petits muntatges per a nens i gent gran, com una adaptació de la llegenda de Sant Jordi, lectures poètiques, teatre de carrer i ambientació, i obres de gran format com “La Meva Nina”, estrenada el mes de novembre del 2010 a l’Institut de Teatre de Vic.

Amb aquest nou projecte que s’està preparant, ‘Canya que no és conya’ posa un peu al món dels musicals, i ho fa amb una proposta ambiciosa que no deixarà indiferent a ningú.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments