Inici Actualitat El CP Taradell perd a Roda en un mal partit

El CP Taradell perd a Roda en un mal partit

0

Mal partit del Club Patí Taradell en l’amistós d’aquest dissabte a la pista del CP Roda. Els taradellencs no van estar mai còmodes en el partit on els locals creaven perill sense gaire esforç. Així, el Roda es va avançar al marcador. Tot i això, al cap de 2 minuts el Taradell va capgirar el marcador amb dos gols consecutius de Miquel Masoliver. A la mitja part, però, s’hi va arribar amb empat 2, ja que el Roda va igualar el marcador a falta d’un segon pel descans en una falta de concentració defensiva del Taradell.

La segona part va seguir la mateixa tònica. Els locals portaven el pes del partit i als 23 segons van fer el 3 a 2. Tot i que quedava molt temps, el Taradell no va reaccionar i va perdre el partit.

Cal destacar que per al partit va ser baixa Eudald Bover que està recuperant-se d’un fort cop en una mà que va patir dimecres passat en el partit davant del Ripoll.

C.P. Taradell: Víctor Martin, Edu Genís, Marc Soler, Albert Benito i Marc Nuri (5 inicial) – Miquel Masoliver i Albert Dalmau.