Inici Actualitat El Centre Excursionista organitza la primera Taradell-Montserrat en btt

El Centre Excursionista organitza la primera Taradell-Montserrat en btt

0
COMPARTIR

El Centre Excursionista Taradell (CET) organitzarà aquest diumenge la primera edició de la prova en bicicleta de muntanya entre Taradell i Montserrat. Els participants faran el recorregut, previst en unes 10 hores, exclusivament per camins de muntanya. La sortida serà a les 6 del matí de diumenge, just al davant del local social del CET.

Els participants han de tenir en compte que no hi ha controls ni avituallaments i que l’objectiu és anar sempre en grup, ja que no és una sortida competitiva. Les inscripcions es poden fer al Centre Excursionista de Taradell.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments