Inici Actualitat El centre cultural acull una retrospectiva de l’obra d’Eduard Bosch

El centre cultural acull una retrospectiva de l’obra d’Eduard Bosch

0
COMPARTIR

Divendres al vespre es va fer la inauguració de l’exposició “Eduard Bosch i Banyeras “Pintures”. En total es poden veure 36 quadres on es mostra l’evolució per les diferents etapes del pintor.

La inauguració va comptar amb la presentació de la figura i obra del pintor. Es tracta de la primera retrospectiva que es fa de l’obra del pintor i es pot visitar cada dia de 6 a 9 del vespre, excepte els dimarts fins l’1 d’octubre.

Autoretrat

Eduard Bosch Banyeras va nèixer el 1928 a Barcelona on va residir quasi tota la vida. Va compaginar l’ofici de joier familiar amb la seva afició a les arts plàstiques. El 1961 va començar a estiuejar a Taradell amb la família, poble al qual es quedaria a viure a partir de finals dels 80 quan va tancar l’empresa de joieria. Va establir una estreta relació amb el pintor taradellenc Joan Casanovas. Va morir a Taradell a l’edat de 64 anys.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments