Inici Actualitat Més novetats a la web aquest setembre

Més novetats a la web aquest setembre

0
COMPARTIR

Aprofitant que al setembre tothom es planteja propòsits i nous reptes, TaradellPuntCom afegirà algunes novetats a la web. Es tracta de petits complements i millores per oferir-vos continguts variats i més atractius. El més important i destacat és que en els pròxims dies incorporarem un nou apartat dedicat a la biblioteca Antoni Pladevall i Font.

En concret, serà una secció que destacarà algunes de les novetats que arriben a la biblioteca. Tots sabem que tenim un gran equipament cultural al municipi, però potser no som conscients de quins llibres nous arriben i s’incorporen al fons bibliogràfic. Per aquest motiu, periòdicament en farem una selecció perquè pugueu veure quines novetats arriben a la nostra biblioteca.

Les altres dues novetats són menors i ja les posem ja en marxa des d’avui. D’una banda, incorporem un petit complement visual a la part esquerra amb la previsió meteorològica de Taradell. I de l’altra, amb la voluntat d’acostar les xarxes socials a tothom i veure com hi surt representat el municipi de Taradell, afegim un apartat que mostrarà les últimes fotografies penjades a la xarxa Instagram que portin l’etiqueta “Taradell”.

Els apartats de webs de Taradell i els blocaires s’han agrupat a l’espai superior dels menús sota el nom de “Webs i blocaires”.

Esperem que les novetats siguin del vostre interès.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments