Inici Actualitat El CP Taradell guanya el segon amistós davant del Ripoll (4-2)

El CP Taradell guanya el segon amistós davant del Ripoll (4-2)

0
COMPARTIR

El Club Patí Taradell va estrenar la nova pista del pavelló El Pujoló amb una victòria en el segon amistós de pretemporada. L’equip de primera divisió va superar l’HC Ripoll per 4 gols a 2 en un bon partit tant en atac com en defensa.

Els homes d’Àlex López van començar perdent al minut 8 després d’un rebot  i un mal rebuig de la defensa taradellenca. Els ripollesos van aprofitar per superar Albert Dalmau. L’empat va arribar tres minuts més tard, quan Edu Genís va protagonitzar un contraatac i en l’u contra u va superar el porter visitant per sota les cames. Al minut 13 va arribar el 2 a 1 en un fort xut de Marc Soler des del centre de la pista. Amb aquest resultat es va arribar al descans.

A la represa va arribar el 3 a 1 en un contraatac que va culminar Marc Nuri. Els visitants, però, no es van rendir i van escurçar diferències. A falta de 8 minuts Marc Soler va fer el 4 a 2 definitiu en un xut exterior.

Bon partit, amb bones sensacions de l’equip taradellenc que torna a jugar un amistós aquest dissabte a les 7 de la tarda a Roda de Ter.

C.P. Taradell: Dalmau, Masoliver, Edu Genís, Eudald, Marc Nuri (5inicial) – Marc Soler i Victor Martin (porter)

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments