Inici Actualitat Participació històrica de Taradell amb 11 autocars a la manifestació de l’11...

Participació històrica de Taradell amb 11 autocars a la manifestació de l’11 de Setembre

0
COMPARTIR

Al final van ser 11 els autocars que van sortir de Taradell aquest dimarts al migdia. I és que des de Les Pinediques també en sortia un, organitzat per l’AMPA. Els 10 restants ho feien des del carrer Francesc Camprodon, al costat de l’aparcament de l’antiga carpa, per participar a la manifestació de l’11 de Setembre a Barcelona. Es calcula que més de 600 taradellencs van utilitzar aquest mitjà de transport. A partir de les 2 del migdia van començar a sortir els primers autocars, organitzats per l’Assemblea Nacional de Catalunya a Taradell.

Molts altres taradellencs també van baixar a Barcelona amb tren o amb el cotxe particular per deixar sentir la seva veu reclamant la independència de Catalunya. I és que, un cop més, Taradell va tornar a demostrar el seu sentiment sobiranista i catalanista, i que és un dels municipis de la comarca d’Osona que més clarament ho demostra. Recordem que Taradell ja va deixar constància d’aquest caràcter amb la consulta sobiranista del 13-D de 2009, on va ser el poble de més de 5.000 habitants d’Osona amb més participació (51,37%).

A Osona més de 150 autobusos van anar a la manifestació i es calcula que només amb aquest mitjà de transport hi van viatjar més de 8.000 osonencs.

Foto del perfil de facebook de Toca-Sons
COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments