Inici Actualitat El CP Taradell debuta a la pretemporada amb una derrota per la...

El CP Taradell debuta a la pretemporada amb una derrota per la mínima a Mataró

1
COMPARTIR

El nou equip del Club Patí Taradell de Primera Divisió va disputar aquest dissabte el primer partit de la pretemporada, després de dues setmanes d’entrenaments. Els taradellencs, dirigits per Àlex López, van perdre a la pista del Mataró (equip de la mateixa categoria) per un ajustat 4 a 3.

El Taradell, que per obres al pavelló només ha fet dues sessions amb patins, va controlar la primera part amb solvència. Els taradellencs no van patir en defensa i portaven el pes de la possessió. Així, en un contraatac Miquel Masoliver amb un fort xut va posar el 0 a 1 a marcador, resultat amb el qual es va arribar al descans.

A la segona part, després d’uns minuts inicials de control, el partit es va trencar amb nombrosos contraatacs per part dels dos equips. El Taradell ho va aprofitar i en una jugada col·lectiva Eudald Bover va fer el 0 a 2 a passada d’Albert Benito. Els últims minuts, però, van ser per als locals que van imposar la seva millor preparació física. Així es va arribar amb un 2 a 3 a falta de 38 segons per al final del partit, després que Masoliver transformés una falta directa. En dues accions consecutives el Mataró va marcar i va capgirar el marcador posant el 4 a 3 definitiu.

Malgrat la derrota, bones sensacions d’un Club Patí Taradell que està buscant conjuntar l’equip i els jugadors i, sobretot, agafar minuts i un to físic ideal per al debut a la lliga el pròxim 13 d’octubre.

C.P. Taradell: Albert Dalmau, Miquel Masoliver, Marc Soler, Marc Nuri i Albert Benito (5 inicial) – Edu Genís i Víctor Martin.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

1 Comment
més nou
més antic més votat
Inline Feedbacks
View all comments
Idria
Idria
10 setembre 2012 18:00

Algú pot dir quins són els propers partits del CP Taradell, tant a casa com a fora?