Inici Actualitat La U.D. Taradell perd el derbi contra el Tona amb un final...

La U.D. Taradell perd el derbi contra el Tona amb un final polèmic

0
COMPARTIR

Un gol en els últims minuts de partit del Tona, continuant una jugada mentre un jugador taradellenc estava al terra en lloc de tirar la pilota a fora, va decantar el derbi. Els tonencs van guanyar 1 a 2 a Taradell amb dos gols en els últims minuts del matx.

El partit va començar de cara per al Taradell que al primer minut s’avançava en el marcador amb un gol de Torrents després d’un rebot. Amb avantatge al marcador els taradellencs van veure-les venir, mentre el Tona intentava,  sense èxit, empatar. Un xut de falta fregant al travesser al minut 11 va ser l’ocasió més clara dels visitants. El Tona també ho va intentar a pilota parada i en un parell de xuts creuats des de l’esquerra. Mentrestant, el Taradell va tenir un xut de Molas des de la frontal.

A la represa encara hi va haver menys ocasions. El primer en avisar va ser el Taradell amb un xut de Torrents molt centrat. Els locals es sentien còmodes i el Tona no trobava el camí del gol. Únicament incomadava en faltes laterals. I precisament l’empat va arribar en una falta lateral des de la dreta. En lloc de centrar els tonencs van passar la pilota al centre de l’àrea en una jugada assajada i Peque, amb un xut que va passar entre multitud de cames, va empatar. Era el minut 79.

El derbi es va decidir 5 minuts més tard. Una jugada per l’esquerra va acabar amb un rebuig d’Oriol Dot que va rebre una planxa i va queder estés a terra. La pilota rebutjada va arribar a peus dels tonencs que van seguir la jugada, en lloc de llançar la pilota a fora perquè el jugador f0s atès, i Peque, aprofitant el desordre defensiu local, va  superar Sep amb un xut creuat.

Va ser el gol que va decidir el derbi davant les protestes dels jugadors taradellencs a l’àrbitre i les recriminacions als visitants per falta de joc net. Només hi va haver temps per l’expulsió de Torrents amb vermella directa.

U. D. Taradell: Sep, Erra, Joan, Pujol, Dot (Carrillo), Molas (Pau), Edu Morató, Torrents, Muntal, Canó i Cesc Pla (Mane).

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments