Inici Actualitat Aquest divendres acte polític unitari a Taradell a favor de la independència

Aquest divendres acte polític unitari a Taradell a favor de la independència

1
COMPARTIR

Taradell celebrarà aquest divendres al vespre un acte unitari entre diverses formacions polítiques del municipi per reclamar la independència de Catalunya. L’acte està convocat conjuntament per Convergència Democràtica de Catalunya (CDC), Esquerra Republicana de Catalunya (ERC), Solidaritat Catalana per la Independència (SI) i l’Assemblea Nacional Catalana (ANC), amb la col·laboració de l’Ajuntament de Taradell.

Començarà a les 9 del vespre a La Plaça sota el lema “Taradell, junts per la independència” i comptarà amb la presència i intervenció del director de Vilaweb, Vicent Partal. Al llarg de l’acte actuarà la Coral Arpa de Taradell i el trio musical format per la soprano, Anna Casadevall, el violonista, Jofre Bardolet, i Albert Bardolet al violoncel.

La concentració i participació a l’acte està oberta a tothom.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

1 Comment
més nou
més antic més votat
Inline Feedbacks
View all comments
Gabriel Valverde
Gabriel Valverde
4 setembre 2012 14:44

Endavant per la independència!!